De blog over telefoons en meer!

Geweldig een iTag

Zelf had ik er nog nooit eerder van gehoord, een iTag, dit is een klein apparaatje die ervoor kan zorgen uw mobiel of andere waardevolle spullen weer terug te vinden. Via een app die je op je mobiel moet installeren, mocht je je mobiel kwijt zijn kan je met één druk op de knop van de iTag uw mobiel weer terug vinden. Doordat u op de knop heeft gedrukt gaat er een alarm op uw mobiel af, daardoor kunt u uw mobiel weer vinden. Ook is het mogelijk om je GPS  coördinaten op Google in te stellen, zodra uw waardevolle spullen meegenomen worden door anders personen. Zo was het me laatst overkomen dat ik mijn portemonnee kwijt was, toevallig had ik die week van tevoren zo een iTag erin gedaan. Toen ik in de gaten had dat mijn portemonnee na het sporten niet meer in mijn tas zat ben ik meteen naar huis gegaan om te kijken waar die wel was. Kon precies de route volgen die de dief aflegde, dit had ik aan de politie doorgegeven en nog geen uur nadat ik melding had gemaakt kreeg ik mijn portemonnee al terug.  itag-6-600x577

Geweldige uitvinding

Ik kan zeggen dat ik het een geweldige uitvinding vind. Voorheen had ik er nog nooit van gehoord, maar nu weet ik wel beter. Ik heb meerdere apparaatjes gekocht, om zo ook de spullen van mijn vrouw te beschermen. Kan iedereen aanrader om zo een iTag aan te schaffen, en voor de prijs hoef je heet zeker niet te laten.  itag-roze-2-180x180