De blog over telefoons en meer!

iPhone reparatie nabij Hoofddorp

Omdat ik mijn mobiele telefoon heb laten vallen en de scherm dus kapot was, wilde ik deze natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Daarom ging ik opzoek op het internet en typte ik iPhone reparatie Hoofddorp in. Zo kwam ik vele website’s tegen maar vroegen de meeste bedrijven een veel te groot bedrag voor het maken van mijn scherm. Tot ik op de website van GSM Doc kwam. Dit bedrijf vraagt niet veel voor het repareren van mijn mobiele scherm en ik besloot dan ook om naar de winkel te gaan van dit bedrijf.

Zeer vriendelijk geholpen

Bij binnenkomst van de winkel van GSM Doc, werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker van deze onderneming. Ik vertelde deze medewerker dan ook dat ik kwam voor een iPhone reparatie en uit Hoofddorp kwam. Deze medewerker bekeek mijn scherm van mijn Mobiele telefoon en vertelde dat hij deze wel in een half uur gerepareerd zou hebben. De kosten wist ik al omdat deze vermeld staan op de website van dit bedrijf. Daarom besloot ik om te wachten dat mijn mobiele telefoon klaar zou zijn. Deze was inderdaad binnen een half uur klaar en mijn telefoon was weer zo goed als nieuw.