De blog over telefoons en meer!

Oordopjes met verschillende pasvormen

Ieder mens is verschillend. Wanneer we kleding gaan kopen hebben we dan ook keus uit small, medium large, extra large en diverse lengtematen. Waarom zou dit dan bij draadloze oordopjes niet het geval zijn? Ook onze oren verschillen van maat. Wil je goed passende draadloze oortjes kopen, dan moet je deze dus op maat hebben.

Extra kleine, bijna onzichtbare oordopjes voor dagelijks gebruik

Wanneer je kleine oren hebt, of een oordopje wilt kopen dat niet zo opvalt. Dan zijn de Neo oortjes iets voor jou. Deze kleine oordopjes met een prachtig minimal design zijn stijlvol maar vallen nauwelijks op. Ideaal dus wanneer je ze bijna de hele dag in je oren hebt om handsfree en draadloos te kunnen telefoneren bijvoorbeeld. Maar ook om je favoriete muziek af te spelen want je zult je verbazen van de geluidskwaliteit die je hoort. Het is niet voor niets dat de Neo oortjes inmiddels voor de derde keer op een rij de beste review heeft op Kieskeurig.nl.

Standaard oren bestaan niet maar deze oortjes passen altijd!

Riva oordopjes zijn het nieuwste model in deze serie. Ze zijn ontwikkeld met de beste features die je nodig hebt en verpakt in een handig kleine oplaadcase. Zodra je jouw oortjes uit het doosje haalt gaan ze automatisch aan. Elk oor is anders en daarom heeft Riva in-ear siliconen eartips die zacht en soepel zijn. Deze eartips worden in drie verschillende maten meegeleverd. Er is er dus altijd eentje die perfect in jouw oor past. Een heel groot voordeel is dat je deze Riva oortjes kunt kopen voor een heel zacht prijsje, terwijl de kwaliteit uitstekend te noemen is. 

Nova Sport voor de beweeglijke en sportieve oren

Zit jij nooit stil en sport jij het liefst met jouw favoriete muziek in jouw oren? Kies dan de Nova Sport. Deze oordopjes zijn superklein maar hebben voor extra zitcomfort een wingtip aan de bovenzijde. Deze zorgt ervoor dat je oortje, hoe hard jij ook beweegt, altijd in je oor blijft zitten. De siliconen wingtips worden in twee maten meegeleverd en uiteraard ook nu de eartip in drie maten. De Nova Sport draadloze oortjes kunnen daarnaast tegen een spatje regen en een druppeltje zweet. Om je extra motivatie te geven tijdens het sporten, klinken ze loepzuiver en wordt een extra bass benadrukt.

Liever een koptelefoon op jouw oren?

Soms zijn draadloze, bijna onzichtbare oordopjes niet nodig. Willen jouw oren liever een stoere koptelefoon? Dan ben jij op zoek naar de Focus. Deze koptelefoon geeft je nadat de batterij in 3 uurtjes volledig volgeladen is, maar liefst zeventig uur luisterplezier achter elkaar. Wanneer je vervolgens je koptelefoon tien minuten te laden legt, kun je alweer twee uurtjes vooruit. Net als bij de oortjes kun je jouw koptelefoon eenvoudig bedienen via het touchpad aan de rechterzijde ter hoogte van je oor. Tik om je muziek aan te zetten, swipe voor het volgende nummer en tik twee keer om een inkomend telefoongesprek aan te nemen. Je kunt ook de Active Noise Cancelling en de Ambient mode gebruiken op deze koptelefoon.