De blog over telefoons en meer!

Een goede en voordelige telefoonwinkel in Arnhem

telefoon-reparatie

Ik ging een aantal dagen geleden samen met mijn broertje op het internet op zoek naar telefoonwinkel Arnhem om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. Hij had namelijk zijn telefoon laten vallen waardoor er een barst in het scherm zat en zijn microfoon het niet meer deed. 

Myphone beschikt over een erg goede en informatieve website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoonwinkel Arnhem kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoonwinkels in de buurt van Arnhem. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Myphone ons het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over het bedrijf en de service die zij aanbieden. Het bedrijf geeft onder andere 6 tot 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden. Tijdens deze reparaties worden ook alleen maar originele onderdelen gebruikt. Dit sprak ons beide  erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

Een erg goede en super snelle reparatie 

In de winkel werden we door een van de deskundige monteurs van het bedrijf erg snel en zeer uitgebreid geholpen. We konden in de winkel met een bakje koffie wachten terwijl de telefoon werd gerepareerd. De telefoon was binnen een half uur klaar en werd voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook zeer tevreden voor Myphone en raden we het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoon zaak in Arnhem.