De blog over telefoons en meer!

Waarom kies je voor een bookcase?

Het vinden van een smartphonehoesje is geen gemakkelijke opgave. Dit komt vooral doordat het aanbod vandaag de dag ontzettend groot is. Om het jezelf makkelijker te maken, raden wij je aan eerst te bepalen welk telefoonhoesje jouw voorkeur heeft. Hierdoor kun je filteren in het aanbod. Neig je naar een bookcase, maar twijfel je of dit het beste hoesje voor jouw smartphone is? Wij leggen je hier haarfijn uit waarom je voor dit smartphonehoesje kiest.

Biedt 360 graden bescherming


Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S22 hoesje dat het toestel rondom beschermd? Dan is een bookcase een goede keuze. Zo’n smartphonehoesje biedt namelijk 360 graden bescherming. Hierin verschilt een bookcase bijvoorbeeld van een bumper en backcover. Een bumper beschermt alleen de bovenkant, onderkant en zijkanten van jouw telefoon, terwijl een backcover ook de achterkant beschermt. Met een bookcase wordt ook de voorzijde van het toestel beschermd wanneer je jouw telefoon niet gebruikt. De kans op schade is hierdoor kleiner dan bij andere smartphonehoesjes.


Makkelijk en snel te openen en te sluiten


Omdat een bookcase ook het scherm van een smartphone bedekt, is niet iedereen er direct van overtuigd. Je moet dit smartphonehoesje namelijk eerst openen alvorens je hem kunt gebruiken. Laat je hierdoor niet weerhouden een bookcase te kopen. Dit telefoonhoesje open je namelijk binnen een handomdraai. Een groot deel van deze hoesjes heeft namelijk een drukknoop- of magneetsluiting. Hierdoor heb je vaak maar één hand nodig om het telefoonhoesje te openen. Ben je klaar met jouw telefoon en wil je hem opbergen? Dan sluit je een bookcase bovendien binnen een handomdraai. Zorg er wel voor dat hij goed dicht zit, anders kan het scherm van jouw smartphone alsnog beschadigen.

Verkrijgbaar met window view
Vind je het vervelend dat je niet direct kunt zien hoe laat het is of door wie je gebeld wordt? Dan kijk je mogelijk al snel naar andere telefoonhoesjes. Toch is het niet verstandig een bookcase direct af te schrijven. Waarom niet? Omdat dit smartphonehoesje verkrijgbaar is met een window view. De voorkant van het hoesje is dan voorzien van een klein venster, waardoor je kunt zien hoe laat het is of door wie je gebeld wordt. Er zijn zelfs bookcases waarbij je via het window view op kunt nemen. Grote voordeel hiervan is dat je het hoesje niet altijd hoeft te openen.

Opbergmogelijkheden voor pasjes
Als je op zoek bent naar een smartphonehoesje waarin je pasjes op kunt bergen, is een bookcase een goede keuze. In deze iPhone 13 pro telefoonhoesjes kun je vaak twee tot drie pasjes kwijt. Kies je ervoor om jouw bankpas en identiteitsbewijs op te bergen in het hoesje? Dan is het niet langer nodig m een portemonnee mee te nemen. Je kunt je immers altijd legitimeren en bovendien kun je altijd pinnen.