De blog over telefoons en meer!

Gsm reparatie Maastricht bij een betrouwbaar bedrijf

gsm reparatie Maastricht

Er is een bedrijf die gespecialiseerd is in gsm reparatie Maastricht. Bij hen ben ik een aantal dagen geleden terecht gekomen toen ik mijn mobiel had laten vallen. Ik was aan het fietsen met muziek in en ik wilde een nieuw nummer opzetten. Helaas had ik niet door dat er een hobbel aan kwam. Voordat ik het wist glipte mijn mobiel uit mijn handen en viel zo op het harde asfalt. Toen ik hem van de grond pakte, zag ik gelijk dat het foute boel was. Er zaten allemaal kleine barstjes in die er gevaarlijk uitzagen. Als ik niet oppaste, dan zou ik mij daar zeker aan snijden.

Mobiel

Gsm reparatie Maastricht op afspraak

Toen ik thuis kwam zocht ik op het internet naar gsm reparatie Maastricht. Ik kwam op een website terecht van iPhone Dokter Maastricht. Jij kon op hun site een afspraak online inplannen. Op die manier weet jij zeker dat jij direct geholpen kan worden in de winkel. Er was zelfs nog een plekje beschikbaar voor diezelfde dag, dus die klikte ik aan. De afspraak inplannen ging echt heel erg makkelijk en snel. Een tijdje later stapte ik weer op de fiets onderweg naar de winkel om mijn mobiel te laten maken.

Mobiel

Vriendelijke medewerkers en snelle service

Toen ik bij de gsm reparatie in Maastricht aankwam, kan er een vriendelijke jonge man naar mij toe. Hij vroeg of ik een afspraak had ingepland. Omdat ik al aangegeven had om wat voor model het ging, kon hij mij direct verder helpen. Ik kon de volgende dag op dezelfde tijd terug komen en dan zou mijn scherm weer zo goed als nieuw zijn. Dat vond ik echt heel erg snel. De volgende dag stapte ik de winkel weer binnen. De medewerker die mij gister ook geholpen had, kwam gelijk met mijn mobiel aanlopen.