De blog over telefoons en meer!

Eindelijk weer muziek luisteren dankzij telefoonwinkel Delft

telefoonwinkel Delft

Laat hier jouw iPhone repareren in DelftIn de zomervakantie ben ik op vakantie gegaan in Nederland. We gingen met een groep vrienden naar een camping in Drenthe waar we een week totaal hebben gestaan. We hebben veel lol gehad en natuurlijk ook aardig wat gedronken. Dat is misschien ook de reden waarom mijn speaker van mijn telefoon plots is stuk gegaan. Ik merkte dat toen ik wat muziek wilde aanzetten. Toen ik dat deed hoorde ik namelijk een zacht geluid uit de telefoon komen. Ik wist gelijk dat er iets stuk was aan de telefoon.

telefoonwinkel Delft

‘’Een net ogende en professionele winkel’’

Toen ik weer terug was in mijn eigen woonplaats ben ik in het dorp naar de telefoonwinkel gegaan. Bij de telefoonwinkel ben ik naar binnen gegaan met de vraag of zij mijn speaker zouden kunnen repareren. Omdat de winkel alleen maar aan schermreparaties deed, konden ze mijn speaker helaas niet repareren. Hiervoor moest ik, volgens hun, naar de stad toe gaan. In de stad heb ik uiteindelijk wel de juiste winkel gevonden. Zo liep ik naar binnen bij telefoonwinkel Delft. Een net ogende en professionele winkel.

Speaker deed het uiteindelijk weer prima

Bij de winkel werd ik vriendelijk verwelkomd en werd er meteen gevraagd waarmee ze me konden helpen. Toen deed ik mijn verhaaltje en de medewerker van telefoonwinkel Delft zei meteen dat het geen probleem moest zijn op de speaker te vervangen. De reparatie kon gelijk beginnen en daarom ging ik snel even nog de stad in. Na een klein half uur werd ik al gebeld om de telefoon op te komen halen. Ik was, en ben nog steeds verbaasd over het feit dat de reparatie van de speaker zo snel geregeld was. De speaker deed het uiteindelijk weer prima en de prijs vond ik ook nog eens meevallen. Ik ben erg tevreden over telefoonwinkel Delft, en ik kom zeker nog is terug voor mijn telefoon.

Klik hier voor meer informatie over alle reparaties.

telefoonwinkel Delft